Преслава яхна метлата! И ядоса феновете си(Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/preslava-yahna-metlata-i-yadosa-fenovete-sisnimki/119961 LifeZone.bg
Преслава яхна метлата! И ядоса феновете си(Снимки)

Никой не очакваше това от Преслава

Вървежната фолк дива се появи като вещица, яхнала метлата. Буквално! Така се показа Преслава, като бе обработила кадрото с модерния напоследък изкуствен интелект.

Певицата рядко показва някои странности около себе си, но сега е решила да го направи. Това преобразяване обаче получи як отпор от феновете й.

Те веднага я посъветваха вместо да празнува американския Хелоуин, да премести фокуса си върху следващия ден, когато българите празнуваме Деня на будителите.

„И ти ли с това чуждопоклоничество!Вместо да се преобразяваш вещица, вземи празнувай нашия празник-Деня на Будителите. Ама в какъв образ ще се преобразиш, ума ни не го побира“, изгавриха се зевзеци.

Нейната врагиня и бивша приятелка Галена обаче прояви повече разум и не се появи в приказен образ за предстоящия утрешен Хелоуин. Въпреки че не спира да изненадва феновете си с различни превъплъщения, смядовката е решила да не прекрачва границите и да не взривява отново феновете си.Преслава все още не е отговорила на язвителната забележка. Кротка и разбрана на пръв поглед, добричлийката често „яхва метлата“. Феновете й още помнят едно нейно участие, където тя едва не разкости клиент на заведението, който пафкаше цигара на нейно участие. Тя така се разлюти, че го накара горко да съжалява че гази закона и пуши в затворено помещение.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.