През февруари: Атакуват ни няколко магнитни бури (Ето на кои дати)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/prez-fevruari-atakuvat-ni-nyakolko-magnitni-buri-eto-na-koi-dati/126596 LifeZone.bg
През февруари: Атакуват ни няколко магнитни бури (Ето на кои дати)

Няколко магнитни бури ни атакуват през февруари

Геомагнитните бури са редки и опасни, но са свързани със слънчевото изригване.

Те могат да ни разболеят, да навредят на електрическите мрежи.Тези магнитни колебания може да засегнат и човешкото здраве.

Първата магнитна буря, която е слаба по въздействие, се очаква в периода 4-5 февруари.

Следващата геомагнитна буря се окачва да е доста по-силна, както и по-продължителна.Спецовете предупреждават че слънчевите изригвания се очакват в периода 17-20 февруари.

На 17-февруари слънчевата активност се очаква да е слаба, след което в периода 18-19 тя ще е  със среден интензитет, като на 20-ти февруари тя ще бъде със слаба сила.

Последната, за месеца, слънчева активност се очаква на 24 и 25 февруари. Като през първият ден ще бъдат средни слънчевите изригвания, а през втори ден силата на слънчевото изригване ще е слабо.

Магнитните бури влияят различно на хората. Тези с хронични болести, по-възрастните хора, бременните и метеозависимите, ги усещат.

Най-честите симптоми от слънчевите изригвания са световъртеж, главоболие, гадене,болки в ставите и мускулите.

Освен това магнитните бури може да повишат кръвното налягане, както и телесната температура, да станете сънливи или пък обратно, да изпитате безсъние. Освен това може да почувствате, в този период, силна умора.

Източник: Здраве.то

1 Коментара

Ангел+

преди 3 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.