През май: Ето кога ще са най-мощните магнитни бури

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/prez-may-eto-koga-shte-sa-nay-moshtnite-magnitni-buri/133332 LifeZone.bg
През май: Ето кога ще са най-мощните магнитни бури

Мощни магнитни бури ни съпътстват почти през целия месец май

Геомагнитните изригвания стартираха още с началото на месеца. На 1 и 2-ри май имаше много силни магнитни бури. Те бяха усетени не само от хора, което са чувствителни към тези природни аномалии, но и при обикновените хора.

От 3-ти до 11-ти май отново ни връхлитат слънчеви бури. През някои от дните те са по-силни, а при други ще се усещат по-слабо.Въпреки това слънчевите излигвания ще останат доста мощни и опасни, особено за тези, които са зависими от промените във времето.

Според експертите времето от 12 до 16 май се очаква намаляване силата на магнитните бури, така че това е времето на временното спокойствие.

Но на 17,18 и 19 май слънчевите изригвания ще са доста мощни и положението ще бъде крайно напечено, предупреждават спецовете.

От 19 до 27 май слънчевата активност ще спадне почти до нормалната.Ефектът обаче ще се усети само от хора, които са чувствителни към тези колебания на времето.

От 27 до края на месеца магнитните бури отново ще „изригват“ с мощна сила и чувствителните към това хора ще го усетят осезателно.

В тези периоди може да почувствате болки в главата, световъртеж,колебания на кръвното налягане, задух, повишаване на пулса, разсеяност, умора, болки в ставите и костите, и др. симптоми.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.