Признат грях! Алекс Раева излъгала Слави Трифонов

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/priznat-gryah-aleks-raeva-izlagala-slavi-trifonov/134646 LifeZone.bg
Признат грях! Алекс Раева излъгала Слави Трифонов

Алекс Раева ще се окаже сред малкото любими хора на Слави Трифонов, които са го излъгали

Знае се, че Дългия се раздава за близки и приятели с широка ръка, но мрази предателствата и съответно лъжите. Само че Алекс Раева го преметнала здраво. Това призна самата певица, която е водеща на танцувалното шоу „Денсинг старс“.

Случката станала по времето, когато Алекс Раева се явила на кастинг за певица за Ку-ку бенд. За това предизвикателство я навила нейна приятелка.

Тя й казала, че чула, че може да има невероятен успех, ако се яви на прослушването с чисто бели обувки или маратонки, защото Дългия ги обожавал. Заради което Раева пристигнала на кастинга със снежнобели маратонки, но с ужас видяла, че и останалите 500 кандидатки са обути в същото.

„Тогава чух как една от кандидатките тогава-Деси Добрева изпълнява така една народна песен, че направо „хастара ти настръхва“.

След като дойде моя ред излъгах Слави Трифонов, че така съм пяла народни песни, че са ми целували ръцете. И той тогава ми повярва, не се наложи да ме прослуша“, връща назад лентата бившата беквокалистка на Слави.

Двамата с Дългия дори са имали афера и са били сгодени, но до сватба така и не се стигнало. Причината се оказал властния характер на гологлавия шоумен. Сега Алекс Раева е щастлива с мъжа си, от когото има дъщеричка. А според слуховете Трифонов е минал под венчило със студентка, но той не е потвърдил нованата.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.