П*рнокралицата Диана Габровска: Не съм някоя комплексарка, че да си броя партньорите, с които съм снимала

Обича да прави любов и с момичета

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/prnokralicata-diana-gabrovska-ne-sam-nyakoya-kompleksarka-che-da-si-broya-partnyorite-s-koito-sam-snimala/143168 LifeZone.bg
П*рнокралицата Диана Габровска: Не съм някоя комплексарка, че да си броя партньорите, с които съм снимала

Обича да прави любов и с момичета

П*рнозвездата Диана Габровска, която наскоро спечели първа награда са л*сбосцени в конкурс за актьори, участващи в „медицински филми“ в съседна Гърция. От години българката снима за популярна гръцка п*рнокомпания и е една от най-харесваните с*кс звезди в световен мащаб. От 13 години е щастливо омъжена за Тони Габровски, с когото се разделят само по време на снимки и то невинаги. Майка е на две деца, които отглежда с много любов и винаги намира време да ги дари с нужното внимание.

 

У нас Диана Габровска се прочу с ер*тичните си фотоси, които й попречиха да стане градоначалник на курортното градче Момин проход. Малко след скандала, тя издаде автобиографичната книга „Аз, грешницата“, след което обяви решението си да влезе официално в п*рнографската индустрия с името си.

Освен, че продължава за снима филми за възрастни, работи и по нов бранд с бельо, ново за нашия пазар. Готвенето й се удава и заради добрия старт, тъй като е завършила средното си образование в кулинарно училище в София. Единственото по-различно при нея, е работата й, която е нетипична за нашите географски ширини, но благодарение на нея има достатъчно време за семейството си.

 

Предполага, че някой ден ще има възможност да се снима и в други филми, различни от тези за възрастни. Споделя, че е работила и по 24 часа без почивка, но към днешна дата нещата са различни. Може да снима веднъж в месеца, а може и няколко пъти или пък на няколко месеца веднъж… Всичко е относително.

 

Твърди, че с удоволствие би се снимала и със съпруга си във филм за възрастни. Дори много пъти са си говорили, че ако направят филм заедно, ще има огромен интерес, тъй като многократно са я питали кога ще има филм с него. За момента обаче той не е поискал да се снима и затова не е станало, но бъдещето ще покаже дали ще се случи.

Единствената корекция по тялото й, е на бюста.

 

Макар съпругът й да е доста ревнив човек, когато става въпрос за работа, положението е различно. Хората масово не могат да осъзнаят, че изневярата не е самият физически контакт, а е в резултат на изневярата на емоционално ниво. Другият сериозен проблем между двойките, е липсата на комуникация, няма я близостта да споделят един с друг кой какво харесва, какво иска, какво му липсва и да го открият заедно, за да са щастливи. И така от притеснение как ще реагира половинката, намират скришом някой друг, който откликва на желанията и нуждите, и се стига до изневярата във физическия смисъл на думата. За нея обаче физическият контакт е само работа и нищо друго, не влага никакви чувства, когато е на снимачната площадка.

 

Не си води статистика с колко актьори и актриси е снимала, тъй като не е някоя комплексирана личност, че да си брои партньорите, за да има с какво да се похвали. Всеки, който проявява интерес да преброи сценичните й партньори, може да го направи спокойно като изгледа филмите й.

 

В детските си години мечтаела да е стюардеса, нещо, към което никога не се е стремяла в съзнателните си години. Предполага, че са й харесвали униформите и възможността да се пътува по света. И сега ги харесва, но по друг начин.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.