Процедура след процедура: Ето на какво заприлича Светлана Гущерова (Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/procedura-sled-procedura-eto-na-kakvo-zaprilicha-svetlana-gushterova-foto/114542 LifeZone.bg
Процедура след процедура: Ето на какво заприлича Светлана Гущерова (Фото)

Светлана Гущерова ражда и се тунингова

Съпругата на милионерския син Християн Гущеров отново се изфука с поредната си процедура.

Разбира се, разкрасяващата манипулация е доволно скъпа, иначе как ще приляга на пенсионираната плеймейтка.Всеки, дори да не е запознат знае, че щом влизаш в кабинета на пластичния хирург или на дерматолога по няколко пъти на месец, трябва да имаш пълен джоб.

Е, Светлето ги има, независимо, че пачките идват от свекъра й Добромир Гущеров, който определени на семейството им солидната издръжка от петдесет бона.

Би трябвало Светлана Гущерова да изглежда като принцеса, след всяка пластина намеса, само че нещата не стоят така. Потребителите на мрежата останаха изумени от външния й вид и то малко след като е минала поредната й разкрасителна процедура.

Понеже нещата регресират, вместо да прогресират, след всяка намеса на пластичния хирург върху фейса на половинката на Хриси Гущеров.

Та в кабинета на дерматоложката, където се тунингова уж, под и около очите на Светлана се виждат дълбоки и доста сериозни бръчки. Лицето й изглежда уморено и видимо подпухнало.Защото се блъскаш с филъри, но до едно време, понеже кожата „повече не може да поеме“ да се разтяга и да се подлага на процедури.А мнозина фенове откровено съветват Светлана Гущерова да спре, за да не се превърне във Франкенщайн, вместо да се разкраси.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.