Прогнозата на Ванга за 2024 е страховита!Но има и лъч надежда

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/prognozata-na-vanga-za-2024-e-strahovitano-ima-i-lach-nadezhda/124198 LifeZone.bg
Прогнозата на Ванга за 2024 е страховита!Но има и лъч надежда

Ванга почина преди 25 години, но си остава пророчица от световен ранг

Българската ясновидка е култова фигура, чиито прогнози се сбъдват и преди и сега, след нейната смърт. Петричката врачка е оставила прогнози след себе си чак до 5079 година.

Тя спокойно вижда в бъдещето и много световни важни личности са търсели нейните предстакания.Затова е известна и като балканския Нострадамус.

За 2024 година дава страховита прогноза. По думите й годината ще ни донесе множество мрачни събития. Тя съобщава за теростични атаки в Европа, голяма икономическа криза, както и за биологични атаки. Вещае и покушение над Владимир Путин.

Но баба Ванга дава и лъч надежда за настъпващата година. По думите й човечеството ще окове рака в „железни вериги“ и ще бъде избавено от този бич.

За 2022 година ясновидката предрече големи засушавания в големите градове, поради увеличаване на температурите. И то се случи, миналия юли бе най-сухия месец от 1935 година насам в Англия. Италия, Франция и Испания също се сблъскаха с рекордни суши и горски пожари.

Петричката врачка предупреди и че Австралия и Азия ще са засегнати от „интензивни наводнения“.При катастрофалните наводнения загинаха хора, а хиляди бяха евакуирани от домовете си.

Но най-внушителното й пророчество е за катастрофата на 11 септември в Америка. През 1989 година Ванга предупреждава, че „американските братя ще паднат, след като са нападнати от стоманени птици“ и ужасът наистина се случи.

Източник: Вести.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.