Радина Кърджилова мечтае за голямо семейство

Актрисата пуши като комин

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/radina-kardzhilova-mechtae-za-golyamo-semeystvo/142709 LifeZone.bg
Радина Кърджилова мечтае за голямо семейство

Актрисата пуши като комин

Радина Кърджилова се превръща в една от най-актуалните и предизвикващи интерес в публиката актриси у нас още на 24 години с първата си роля на тв екран – тази на Сиана в емблематичния сериал на Би Ти Ви „Стъклен дом“. 14 години по-късно звездата вече е сред най-изявените в театъра, киното и тв продукции в страната. Дори е носителка на две от най-престижните награди у нас в областта й – „Икар“ и „Аскеер“, а феновете й очакват да я видят в нова роля в сериала на БНТ „Те, вълните“ до няколко месеца. В продукцията актрисата си партнира с други големи родни звезди като Мария Каварджикова, Теодора Духовникова и Койна Русева, а наскоро се разчу, че се е разделила с дългогодишната си половинка Деян Донков, с когото имат двама сина.

 

В следващите редове ще ви разкрием 10 факта, които не знаете за Радина Кърджилова.

 

Ето ги и тях:

 

Факт №1

Била пред брак със сина на Иван Иванов

Актрисата за малко щяла да стане снаха на големия киноактьор Иван Иванов. Неговият син Стефан, по-известен като Уош МС, е голямата й тийнейджърска любов. Двамата се срещат още като ученици. Виждат се няколко пъти в квартала, а после стават гаджета.

Любовната им история продължава цели 8 години – чак до 2010-а, когато Радина вече е популярна, благодарение на сериала на Би Ти Ви „Стъклен дом”. Години след раздялата им Стефан разказва, чее бил много щастлив с Радето, както я нарича. Тя е човекът, който слага край на връзката им. Първо идва забежка с колегата й Явор Бахаров, с когото отиват на море. Там актрисата среща друг, с когото остава само няколко месеца, а накрая идва голямата й любов с Деян Донков, продължила 13 години, резултатът от който са двамата й сина.

 

Факт №2

Заплашва със самоубийство

Радина е била трудна тийнейджърка, която неведнъж е изправяла на нокти своите родители. Един от най-тежките моменти бил, когато изпаднала в депресия и имало сериозен риск да посегне на живота си. Причината била връзката й със Стефан – Уош МС. Родителите й хич не го харесвали и били твърдо против дъщеря им да се среща с него. По онова време за момчето се говори, че има проблем със забранените вещества. Майката и бащата на Кърджилова предпочитали дъщеря им да си намери някой с по-примерно поведение. Тя обаче е категорична, че ще сложи край на живота си, ако застанат между нея и момчето, което обича. Под заплаха да изгубят дъщеря си, хората предпочели да я оставят да си разиграва коня, както прецени за добре, с надеждата, че все пак ще се осъзнае. След време таткото – художникът Христо Кърджилов, признава, че Радина е била от тийнейджърите, които биха намерили начин да избягат, дори и да ги вържеш вкъщи. Затова я оставил на свобода.

 

Факт №3

Пуши като комин

Красивата актриса има много вреден навик – пуши като комин. Не пуска цигарата, ако не е на сцена или вкъщи с децата си. Един от любимите начини да релаксира е, като се разхожда безцелно с димяща цигара в ръка. По време на двете си бременности е спирала тютюна – нещо задължително за всяка отговорна жена.

Кърмипл е, така че цигарите са били табу и няколко месеца след ражданията. Но в момента, в който бебетата са били отбити, отново е посягала към папиросите. Причината за тази нейна страст към тютюна е, че с него притъпява чувството за глад. Вместо да яде, пали цигара и по този начин поддържа крехкото си телосложение.

 

Факт №4

Сменила си е зъбите

Ако погледнете снимките на Кърджилова от „Стъклен дом", ще видите, че зъбите й днес изглеждат по-големи от тогава. Още преди години тя слага коронки, но не от суета, а защото й се налага. Естествените й зъби са разбити още в началото на връзката й с Деян.

Историята е от юли 2012 г. Двамата актьори са на сватба на колегата си Ивайло Драгиев с вече бившата му жена Костадинка Аратлъкова. В хода на веселието Радина и Деян често посягат към чашите си, а от алкохола страстите им се разгорещяват. Накрая започва такъв скандал, че учтиво ги молят да си тръгнат, а няколко приятели ги придружават. Двойката обаче продъпжава да се кара, Деян така се разбеснява, че блъска половинката си с всичка сила. Тя пада и си разбива зъбите, а Донков започва да я рита. В късните часове на нощта Радина отива в най-близкото Районно заедно с брат си и подава жалба срещу насилника. По-късно обаче се отказва от показанията си и оттегля жалбата.

 

Факт №5

Снимала секс сцени на 17 години

Първата си роля в киното Радина изиграва още когато е 17-годишна, а сцените, които снима, са почти незаконни. Тя застава чисто гола пред камерата, пъшкайки и охкайки в имитация на оргазъм. Продукцията е между Франция, Испания, Гърция и България, а хонорарът, който малолетната бъдеща звезда взима за еротичното изпълнение, е щедрите за времето си 800 лева. Нейната героиня е кабаретна актриса. На кастинг за филма я води тогавашният й приятел Уош МС. Днес звездата категорично отрича нуждата от голи сцени в киното.

 

Факт №6

Не може да пее

Макар че е много добра актриса и изключително въздействаща на сцената, Радина, за разлика от вече бившия си любим Деян Донков, едва пи някога ще участва в „Като две капки вода". Причината за това е липсата на музикален слух, от който звездата страда. Тя може да изиграе всичко, но отвори ли си устата, за да пее, настъпва истинска катастрофа. Свидетели са хората, които преди време са я гледали в мюзикъла.

„Бандитска опера" на театър „Българска армия”, в който участва през 2013 г. След много работа върху гласа си с Добрин Векилов – Дони звездата излиза на сцената в главна роля и се опитва да пее, но резултатът е плачевен. Не след дълго спектакълът е свален от афиша на театъра – никой не иска да го гледа, нито да слуша.

 

Факт №7

Спасява Деян през пандемията

В разгара на пандемията, когато театрите са затворени и кранчето с парите пресъхва, Деян Донков се оплаква, че няма работа, но Радина намира начин да спаси положението. Тя започва да издържа семейството си с ръчен труд. Актрисата сама ниже гривни и гердани от естествени камъни, който купува евтино на едро от магазин за хоби материали в София, познат на доста хора, запалени по подобни занимания. С тези камъни и с таланта, наследен от баща си – художник, тя създава своите бижута по собствени дизайн, като всяко от тях е уникат – няма две еднакви.

Предлага ги през интернет страницата си, обвити в красиви опаковки, а търговията тръгва с бясна скорост. Цените са добри – често над 100 лева за бижу, а търсенето е такова, че актрисата едва смогва да изпълнява всички поръчки. Така спасява семейството си в трудните дни

 

Факт №8

Планирала още деца

Към днешна дата Кърджилова се радва на двамата си синове - 8-годишният Христо и

малкото му братче Йоан, родено през 2021 г. Веднага след като второто й момче се появява на бял свят, звездата споделя публично, че й се иска да има още едно дете, защото винаги е мечтала за голямо семейство. Таткото Деян е съгласен, макар че вече има три деца – освен двамата синове от Радето, и син от колежката Анастасия Ингилизова. След раздялата на двойката обаче тези идеи, логично, остават на заден план.

 

Факт №9

Не обича месо

Радина не е вегетарианка, но и не е любителка на месото. Случва се да хапне пържола или друг месен специалитет, но като цяло предпочита постните ястия. Тя е вярваща християнка и от години спазва църковните пости, така че е свикнала да се ограничава на масата. Не обича мазна храна, стреми се към здравословен режим (с изключение на цигарите) и вместо тежки ястия с месо обикновено избира леки салати. Това й помага да поддържа добра форма и да се чувства по-здрава. Обича торти и баници, но ги избягва.

 

Факт №10

Страда от безсъние

Като всяка „разнолика, нестройна душа", Кърджилова има проблеми със съня. Тя сама е споделяла в социалните мрежи, че заспива късно, ако въобще успее да заспи. В същото време става много рано, за което голяма заслуга имат не само хроничното безсъние, от което страда от години, но и двамата й синове, които се събуждат по първи петли. Най-трудно й е със съня, когато има пълнолуние. Тогава бодърства по цяла нощ.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.