Рахата свърши!Многодетните Гущерови опряха до общинско жилище

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/rahata-svarshimnogodetnite-gushterovi-opryaha-do-obshtinsko-zhilishte/110924 LifeZone.bg
Рахата свърши!Многодетните Гущерови опряха до общинско жилище

Рахата на семейство Гущерови свърши

Само че Светлана и Християн не спират да правят и  раждат деца. Бившата плеймейтка очаква лятото да роди четвъртото си отроче на нейния Хриси.Те обаче са решени да продължат да правят деца, като до година-две се очаква да имат и пето. Но с раждането на четвъртото си дете, те изпълниха заръката си да се радват най-малко на четирима наследника.

Това дава право на многодетните и бездомни Гущерови да кандидатстват за общинско жилище, съветват ги с насмешка в нета. В едно такова, с голяма квадратура, се шири журналиста Юксел Кадриев, който не би трябвало да го ползва заради голямата си заплата, която взима от медията.

А Хриси и Светлето наистина са го закъсали откъм жилище. В момента те живеят в мезонет от сто квадрата, който категорично им е отеснял. Защото от огромната им къща, в която се шириха преди време, остана само и единствено спомен. Татко Добромир Гущеров реши да им я отнеме, защото и той не бил в цветущо финансово състояние. А и той изобщо не долюбвал снаха си Светлана, дори и да му роди десет внучета. Обърнал е изцяло взор към втората си жена, нейните деца и внуци.

Светлето не спира да ражда с мерака все пак да лапне лъвския дял от имотите на свекър си. Защото мъжът й работа не знае, а изцяло разчитал на издръжката на тати.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.