Разгеле! Светлана Гущерова призна: Имам проблеми с гнева

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/razgele-svetlana-gushterova-prizna-imam-problemi-s-gneva/143635 LifeZone.bg
Разгеле! Светлана Гущерова призна: Имам проблеми с гнева

Голямо „геройство“ извърши Светлана Гущерова

Знаем, че плеймейтката е страшно суетна и за това свидетелстват многобройните й пластични операции. Тях Светлето не отрича, а и непрекъснато позира как се подлага на хирургически процедури.

Сега съпругата на Християн Гущеров се показа в профила си в Инстаграм как си поставя ботокс на лицето.Процедурата изисква да няма никакъв макиаж по фейса си и затова тя се пусна напълно натурална.

Разбира се, тази „жертва стори“ , за да рекламира дерматоложката си. За да може процедурата да й излезе без пари или на половин цена. Не е  тайна, че с нейния Мечо здраво са закъсали за пари, но блондинката е готова на всичко, само и само да не изпусне процедурите.

Този път Светлана е решила да си сложи ботокс на долната челюст, тъй като има проблем. И той се нарича бруксизъм, като на обикновен език означава стискане на зъбите. В резултат на този тик кожата около челюстта се деформира и увисва.

От този навик страдат гневливите хора и тези, които са изложени на голям стрес или избухливите, които трябва да се подложат на терапия за овладяване на гнева.

Знаем, че бракът й с Християн Гущеров скърца, а  и самата Светлана Гущерова не е от кротките. Въпреки че умело се преструва, блондито има нервни изблици, които разкриват агресивния й нрав.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.