Разкостиха Нана в нета заради мъжа й!Обвиниха я за „крокодилските сълзи“, след като яхна мощно Порше (Снимка)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/razkostiha-nana-v-neta-zaradi-mazha-yobviniha-ya-za-krokodilskite-salzi-sled-kato-yahna-moshtno-porshe-snimka/144689 LifeZone.bg
Разкостиха Нана в нета заради мъжа й!Обвиниха я за „крокодилските сълзи“, след като яхна мощно Порше (Снимка)

Бившата водеща на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш получи як хейт в нета

Причината се оказа мощното „Порше“ в отровно зелен цвят, което яхна и с което се изфука в мрежата. Бившата водеща показа с клипче цялата процедура по разопаковането на луксозната играчка, която си подарила заради ужасиите, които преживя наскоро.

Наред с адмирациите и честитките имаше и такива, които директно я накълваха. Според тях Нана прекалявала с фукането, като малко преди това разплака мнозина с прочувственото си признание за операцията на съпруга й.

Мъжът й стана едва ли не герой в нета, след като се разбра, че при рутинен профилактичен преглед било установено, че е прекарал инфаркт.Заради което се наложило да го оперират по спешност, но вече си бил в къщи и се възстановявал в домашни условия.

Именно заради двете събития-операцията на мъжа й  и купуването на ултрамодерната кола в Интернет счетоха за необходимо малко да се „поскарат“ на Нана.

Гладуиш обаче не „остави магарето си в калта“ и се опълчи на някои язвителните подмятания в нета. Тя подчерта, че това, което се случило с мъжа й било преди два месеца. А тя го написала сега, защото съветва хората да не прескачат профилактичните прегледи и да се грижат за здравето си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.