Разкриха тайната на Кейт Мидълтън за стройна фигура (Вижте как да изглеждате по-елегантна – Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/razkriha-taynata-na-keyt-midaltan-za-stroyna-figura-vizhte-kak-da-izglezhdate-po-elegantna-snimki/44356 LifeZone.bg
Разкриха тайната на Кейт Мидълтън за стройна фигура (Вижте как да изглеждате по-елегантна – Снимки)
 

Само с един детайл и ще получите идеалната фигура

Онзи ден Кейт Мидълтън и принц Уилям присъстваха на мач по поло – и дори си позволиха да не спазят протокола. Докато някои обсъждат целувката на съпрузите пред обществеността (припомняме, че проявата на чувства за кралските особи е забранена), други се възхищават на тоалета на херцогинята.

 

За публичната си поява херцогинята избра елегантна рокля на една от любимите си марки – Emilia Wickstead. Облекло в млечен цвят с контрастни ивици подчертаваше източената фигура на съпругата на принца – беше невъзможно да се откъсне поглед от нея.

 
Снимки: Инстаграм

Дизайнерите непрекъснато търсят нови начини за издължаването на силуета.  През този сезон най-популярни са тези с рязана талия. Други модели ще помогнат за постигането на подобен „отслабващ“ ефект – например рокля с контрастни линии. Те са отговорни за грациозните очертания на силуета, визуално го стесняват или разширяват на правилните места.

Такова решение изглежда подходящо за модели от светли нюанси – сами по себе си те са склонни да правят фигурата по -пълна, но контрастиращите детайли компенсират тази характеристика. На рокли от тъмна палитра такива линии ще изглеждат още по-зрелищни, тъй като черният цвят вече коригира силуета. Можете да повторите образа на Кейт Мидълтън и да изберете midi дължина, а късите модели  подчертават краката и са подходящи за по-смелите дами.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.