Развод ми дай! Мара Отварачката и Миро счупиха рекорда по невменяемост

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/razvod-mi-day-mara-otvarachkata-i-miro-schupiha-rekorda-po-nevmenyaemost/129384 LifeZone.bg
Развод ми дай! Мара Отварачката  и Миро счупиха рекорда по невменяемост

Латиносапунките „ряпа да ядат“

Мара Отварачката и Миро Дзвера отново са на топа на устата. Миньончето на попфолка спечели първата си победа в „Като две капки вода“. Но не това е темата на разговора. А съпруг номер три, Мирослав Соколов.

Като посаден, лихварят присъствал на всичките репетиции на жена си, гледал също така и участията й.

„Не мърда този човек, бе! Като замръзнал е, само вперил очи в жена си, нищо друго не го интересува“, в типичния си тон заяви водещия Митко Рачков. Именно тези негови думи насочили вниманието към бизнесмена, който идва на всеки лайф и с жадни очи следи изявите на съпругата си Мария.

Най-голямата изненада поднесе самата Мария. Още преди старта на шоуто за имитации фолкаджийката съобщи, че двамата с Мирослав се развеждат. И това било окончателното й решение, като бракът си прекратявали по взаимно съгласие.Не можела повече с тази агония, затова всеки си поемал пътя.

Понеже искала мъжа до нея да е любвеобилен, да я глези и най-важното уважава.Този образ на мъж никак не се връзва с образа на Миро Дзвера, който се държи грубо с нея и често я „награждава“ с шамари.

След това изказване и последвалата реакция, двамцата отново да са заедно, мнозина смятат Мария за тотално неадекватна.

„Поне да не бие тъпана, че се разделя с него, защото повече не издържала. Ами да си се търпят, явно и двамата са си една „стока черноока“, коментират в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.