Разводът я съсипа: Появиха се ужасяващи снимки на Натали Портман

Тя е като скелет!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/razvodat-ya-sasipa-poyaviha-se-uzhasyavashti-snimki-na-natali-portman/138745 LifeZone.bg
Разводът я съсипа: Появиха се ужасяващи снимки  на Натали Портман

Тя е като скелет!

Феновете на Натали Портман знаят, че когато настъпят трудни моменти в живота й тя винаги отслабва.

В момента тя подготвя снимките на „Черният лебед“. Ролята изискваше да бъде слаба, но тя прекали. Тя била изключително притеснена от работата си.

Обичаната актриса преживява развод и това допълнително е допринесло да загуби килограми. Папараците успяха да я изловят, без дори да разбере, че е снимана.

Само преди година беше много трудно да си представим, че потайната Натали Портман, която почти никога не говори публично за личния си живот, ще има толкова скандален развод. Въпреки това, бившият й съпруг – танцьорът Бенджамин Милепид, силно я разочарова. Актрисата науча за поредната му изневяра от папараците.

От дълго време се носят слухове, че Бенджамин има връзка с екоактивистка. Той разбира се отричаше. Бяха публикувани негови снимки как напуска къщата на любовницата си.

В същото време актрисата не му поиска веднага развод, тъй като двойката има две дечица – момче Алеф и дъщеря Амалия.

Няколко месеца по-късно се появи информация, че двамата са започнали да делят имуществото си.

Портман се бори със зъби и нокти за този брак, но накрая разбра, че няма смисъл.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.