Решено! Диана Димитрова бяга от киното и театъра

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/resheno-diana-dimitrova-byaga-ot-kinoto-i-teatara/132294 LifeZone.bg
Решено! Диана Димитрова бяга от киното и театъра

Диана Димитрова се мушна отново под прожекторите и съобщи решението си

И то е, че няма да бъде повече актриса, отказва се от киното и театъра. Екранната д-р Огнянова от лекарската сага „Откраднат живот“ заяви това публично, в мрежата.

Беля приета, след тежки изпити да следва анимация и нали преди това била завършила за художничка, ще се пренасочи.

Скандалната Димитрова заяви, че не оставя по свое желание актьорската професия. А заради колегите си, които не спирали да й правят мръсотия.

След побоят от Юлиан Вергов почти цялата гилдия се обърна срещу нея ,въпреки делата които заведе и стремежът й да докаже, че Вергов й е посегнал жестоко,  но останала без приятели.

Но Диана заяви, че й е все едно от тяхното отношение, но пък й е писнало от пияни колеги, които дори измислили, че е родила дете и го зарязала някъде.

„Представяте ли си тези гадости? Идва при мене колежка, която почти непрекъснато е пияна и ме попита директно какво става с детето? Къде съм го била зарязала…Чувала съм още какви ли не измислици по мой адрес, като тези, че съм заченала от незнам кой си, може би от Дядо Коледа, ама Коледа мина“, изригна Димитрово в нета

След това довърши, че не е харесвана, защото винаги била честна и пряма. Но обеща, че така ще е винаги  и тези, които сега й мислят злото, ще й благодарят.

Източник:  Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.