Ретроградният Меркурий „чука на вратата ни“! Как да се справим

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/retrogradniyat-merkuriy-chuka-na-vratata-ni-kak-da-se-spravim/139065 LifeZone.bg
Ретроградният Меркурий „чука на вратата ни“! Как да се справим

Не се притеснявайте от ретроградния Меркурий, съветват спецовете

Според окултистите този период може да се използва за духовен растеж, както и за преосмисляне на приоритетите. А иначе планетата ще се движи назад в периода от 5-ти до 28-ми август.

През това време ще влезе в знака Дева, преди да се върне в огнения Лъв накрая на периода.

Как да извлечете полза от ретроградното движение на планетата?

Ретроградният Меркурий ни дава възможност да оценим миналото и какво имаме. И така да погледнем в бъдещето, за да разберем по-добре нашите цели.

Чувствайте се свободни да споделите вашите идеи  и визия, дори да излезете извън рамката. Може би ще ви дойдат нови идеи и не се страхувайте да ги споделите.Започнете да ги реализирате веднага, след като периода отмине.

В митологията планетата се свързва с търговията и печалбата. По време на неговата ретроградност може да харчите повече. Отложете големите покупки и внимавайте с дребните, за да не си съсипете бюджета.Избягвайте импулсивното пилеене на пари, правете си сметката.

Подобрете качеството си на живот по време на ретроградния Меркурий. Не прекарвайте много време в социалните мрежи и екрана, а посетете нови места, създайте си ново хоби, водете здравословен начин на живот, опитайте нови храни.

Не бъдете твърде импулсивни и емоционални.Старайте се да избягвате конфликтите и скандалите.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.