Ричи Тъпото пак мина тънко! Ето къде заведе "леля си" за уикенда

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/richi-tapoto-pak-mina-tanko-eto-kade-zavede-lelya-si-za-uikenda/137253 LifeZone.bg
Ричи Тъпото пак мина тънко! Ето къде заведе "леля си" за уикенда

Изживяващият се като плейбой фитнес инструктор Ричард Величков „изби рибата“

Той заведе доста по-голямата си приятелка на романтичен уикенд в….Кюстендил. Разбира се, двамата бяха в доста семпал хотел, като дори посетиха безплатния концерт на Миро на градския площад.

Да се чудиш защо една солидна дама, като велинградчанката Мария Ченкова е с Ричи Тъпото, както го наричат още от участието му в Биг Брадър.

Защо назобаният батка е с нея е от ясно, по-ясно. Ченкова по професия е счетоводител, има пари, както и наследствени имоти. Тоест материално добре е, а именно такива ги обича маданският треньор.

Отдавна е известно, че Ричи Тъпото винаги иска да минава тънко и щом е аванта „душа дава“, пък и обича да вади лесни пари.

Мнозина се чудеха защо Ченкова е с него, но запознати разкриха истината.

Ченкова била с него, защото послушкото правел в кревата всичко, което тя си пожелае.

„Ами че е тъп, много е тъп, ама и много изпълнителен. За пари е готов и на главата си да застане. А „леля му“ обича да го командва и той като жиголо изпълнява всички нейни мокри фантазии“, коментират зевзеци.

Двамата имат и паралелни връзки, а другият уикенд Ричи планирал да отпраши до Гърция. И вероятно там го чака друга кака, която да поеме масрафа му, одумват провинциалния плейбой.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.