Роби Уилямс тотално изтрещя: Говори за срещи с извънземни

50-годишният музикант казва, че имал няколко близки срещи със същества от третия вид

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/robi-uilyams-totalno-iztreshtya-govori-za-sreshti-s-izvanzemni/130933 LifeZone.bg
Роби Уилямс тотално изтрещя: Говори за срещи с извънземни

50-годишният музикант казва, че имал няколко близки срещи със същества от третия вид

 

Роби Уилямс разправя, че извънземните са го изпратили за посланик на земята. Причината да бъде избран от тях била, че той е известна личност.

Веднъж НЛО-то било толкова близо до него, че можел да го удари с топка за тенис.

Певецът от Take That е убеден, че неговите приятели продължават да идват при него, защото е известен и може да предаде техните послания.

„Понякога си мисля, че има много различни теории, които всички ние имаме за тези извънземни неща. Опитвам се да разделя нарцисизма и егото, но през повечето време без успех. Често се чудя дали трябва да гледам на срещите с НЛО от публична платформа. Но трябва да говоря за това“, каза певецът.

Тъй като е жител на Лос Анджелис от почти 15 години, изпълнителят на „Angels“ е имал повечето от странните си срещи в града. Той вярва, че Лос Анджелис привлича посетители от други планети.

Роби е известен още като хулигана на британския поп. През годините издава не малко хитове, а феновете му са многобройни. Последните му твърдения обаче породиха съмнение, че нещо е мръднал.

Източник: telegraph.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.