Ромина Тасевска изненада всички: Признанието й тръшна Гала и панелистите

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/romina-tasevska-iznenada-vsichki-priznanieto-y-trashna-gala-i-panelistite/51991 LifeZone.bg
Ромина Тасевска изненада всички: Признанието й тръшна Гала и панелистите

Ромина Тасевска опули Гала и останалите панелисти

Съпругата на футболиста Дарко Тасевски доказа, че е нестандартна и не влиза в никакви клишета.

Блондинката разкри какво й се случило, когато станала Мис България. Носителката на титлата за най-красивата българка за 2010 година разкри какви подаръци получавали победителките от организаторите на конкурса.

Темата на панела в На кафе“ бяха пластичните операции на звездите и местните ВИП-персони. И дали тези интервенции са уместни или не? Ромина Тасевска сподели своя личен опит по темата.

Защото в предаването се обсъждаше тема, че поканените на музикалните награди „Грами“ получили ваучери за десетки хиляди долари за липосукция и пластични операции.

В тази връзка футболната съпруга сподели своя личен опит по темата.Когато спечелила титлата на Мис България, преди тринадесет лета, тя също получила като част от наградата ваучери за импланти в бюста си.

„Както виждате, не съм го използвала“, през смях коментира чаровницата. Ромина е майка на три деца и не е наляла силикон в деколтето си, въпреки че е получила подарък.Тасевска държи на естествения си вид и напук на коментаторите в нета, че ще е по-привлекателна с по-големи бомби, тя не ги слуша. Както и тези злобари, които я кастрят непрекъснато, че ходи с къса прическа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.