Русата Златка ще последва съдбата на Светлана Гущерова?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/rusata-zlatka-shte-posledva-sadbata-na-svetlana-gushterova/117704 LifeZone.bg
Русата Златка ще последва съдбата на Светлана Гущерова?

Русата Златка май ще има съдбата на Светлана Гущерова

Преди дни Златка Райкова и Карен Хачатрян вдигнаха пищна сватба. Меракът на плеймейтката да се види омъжена и да стане порядъчна жена се изпълни.

Самата Райкова изпипа всички детайли около тържеството. Но все пак имаше и малки „скрити камъни“, не всичко се оказа перфектно.

И то защото свекърът и свекървата на Златка Райкова не бяха на тържеството.Докато майката и бащата на силиконката присъстваха на сватбата й ,въпреки че двамата са разведени от години.

Родителите на Карен бойкотирали венчавката. А според горещият слух, който върви от доста време, те не одобрявали Златка за снаха. Блондинката е с около десетина години по-голяма от арменеца, освен това заради многобройните си връзки с мъже, както и със скандалното й поведение те не били съгласни сина им да се жени за нея.

На всичкото отгоре тя имала дете от друг, въпреки че роди втори син и от актуалния си вече мъж.

Така че опасността двойката да последва съдбата на Християн и Светлана Гущерови е огромна. Гущеров-старши също не одобрява Светлето за снаха, въпреки че тя му роди четири внука. Той определял квотата, която отпускал на младите, за да живеят. Карен също е безработен и разчита изцяло на парите на мама и тате. Заради което издръжката на семейството май пак ще легне на плещите на Златка Райкова.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.