С кариерата ли закъса? И Нелина се пусна полугола (Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/s-karierata-li-zakasa-i-nelina-se-pusna-polugola-foto/115789 LifeZone.bg
С кариерата ли закъса? И Нелина се пусна полугола (Фото)

Поне досега Нелина никога не го е правила

Певицата от зората на чалгата никога не се е пускала полугола. Но 52-годишната изпълнителка го направи. Нелина се пусна по бански и накара сърцата на мъжката аудитория да полудеят.

Тя сподели, че това са последните дни от почивката й на море, но къде точно е не разкри. Певицата показа уникално тяло, а мнозина от мъжките й фенове веднага й предложиха така да се появи на участие.

Няма как да го стори, защото от доста време Нелина се е отказала от дивата чалга, а е насочила умения  и талант към народното пеене.

Жените обаче не я приеха така радушно. Те веднага коментираха в нета, че тази физиономия не е на предишната Нелина. Според саркастичните им забележки една от бившите жени на осеменителя на чалгарките Коко Динев е прекалила с филърите и фотошопа на снимката.

Веднага я скастриха и посъветваха да не го прави, защото така изглеждала „по-увиснала и състарена в лицето“, отколкото преди.

„Това лице категорично не е нейното. Ако обаче и тя е „повлякла крак“ и се е барнала при пластичния хирург, да й върне парите. Определено си е оставил ръцете“, попиляха я дамите в нета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.