Съдбата я обрича: Камила любовница на краля, също като баба си! (Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sadbata-ya-obricha-kamila-lyubovnica-na-kralya-sashto-kato-baba-si-foto/128659 LifeZone.bg
Съдбата я обрича: Камила любовница на краля, също като баба си! (Фото)

Камила повтаря съдбата на своята пра-пра-баба

Любовният триъгълник между принц Чарлз, неговата съпруга Даяна и любовницата му Камила Боулс буни духовете и до днес.

Алис Кепел, нейната пра-пра –баба била любимата любовница на крал Едуард VII. Алис Фредерика Едмънстоун, известна още като „флиртаджийката Фреди, се родила през 1868 г.

Семейството й  е високопоставено. Татко й е баронет и адмирал в Кралския флот. Детството й минава в замъка Дънтрит, Шотландия.

Когато е на 23 се жени за британския кралски офицер, подполковник Джордж Кепел.Бабата на Камила била красавица. С кестенява коса, бледа кожа, големи сини очи, тънка в кръста и големи гърди, мечта за всеки мъж по онова време.

Дъщеря й я описва като много добра, бляскава и светеща, с дарбата да бъде щастлива и да прави останалите такива. Алис и съпруга й Джордж се преместили в Лондон, правела бляскави светски събития и двамата имали афери.

На такава сбирка Алис среща крал Едуард, когато той е на 56 години, а тя на 29.Двамата са заедно 12 години от коронацията на краля до смъртта му през 1910 година.Мъжът й Джордж  имал огромна полза от връзката на жена си с краля. Той му дал акции в каучукова компания на стойност 7 милиона долара днес, повишил го и им правил дарения.

Кралицата също била доволна от любовницата на мъжа си. Алис била дискретна, укротявала женкаря и карала краля да прави на жена си супер скъпи подаръци.Дори го съветвала в политическите дела. Изпада в истерия, когато краля умира.

След което започват да пътуват с мъжа си. Накрая се установяват във вила до Флоренция, Италия. Там продължават със светски пиршества за високопоставени светски особи.

Източник: Една.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.