Сашо Кадиев потресе мрежата! И то точно преди сватбата (Горещо фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sasho-kadiev-potrese-mrezhata-i-to-tochno-predi-svatbata-goreshto-foto/139904 LifeZone.bg
Сашо Кадиев потресе мрежата! И то точно преди сватбата (Горещо фото)

Сашо Кадиев събра очите на всички в нета

Много скоро синът на Катето Евро ще се врече във вярност на избраницата си, моделката Ивелина Чоева.

Дали заради огромния товар, досега той не е минавал под венчило, дори с майката на единствената си дъщеря Таня Тончева или заради адската жега навън. Но той го стори. А мнозина потребители на мрежата питат дали, по случайност, Александър Кадиев не се е надрусал или наковал яко, за да постъпи така хлапашки.

Или пък ултиматумът на доста по-младата от него Ивелина, която ясно и категорично му рече, че не иска да има деца без брак, го е стреснал.

Но с тази снимка в нета мнозина се попитаха дали Сашко Кадиев не е се дамлосал здраво, понеже неизбежното, датата на сватбата му, наближава.

Защото, за първи път Сашо Кадиев се показа чисто гол в мрежата, като си е покрил срамотиите с портрет на куче. На главата на кучето има корона, а под него стои надпис „Аз обичам кучето си! А ти?“.

Не е ясно дали посланието е отправено към неговото куче или така Сашко нарича „пакета си“, но от този мамин зевзек всичко може да се очаква, категорични са и кибиците в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.