Сашо Кадиев трепери за местото си!Радиоводеща го конкурира в „Кой да знае“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sasho-kadiev-treperi-za-mestoto-siradiovodeshta-go-konkurira-v-koy-da-znae/135155 LifeZone.bg
Сашо Кадиев трепери за местото си!Радиоводеща го конкурира в „Кой да знае“

Сашо Кадиев трепери за стола си на водещ в предаването „Кой да знае“

Още повече, че лятото става законен съпруг на половинката си Ивелина Чоева. Мамин Сашко е подчертавал дебело, че моделката е традиционалистка и иска бебе едва след като двамата са законни съпрузи.

Само че изненадващо, в отбора на Милица Гладнишка „Деколте“ сяда популярната радиоводеща Гери Турийска.

Същата е  и автор на песни на много от популярните парчета на известни наши изпълнители. Журналистката става и част от управителния съвет на сдружението за колективно управление на авторски права на музикантите у нас "Музикаутор".

А председател е  нейния съпруг, композитора Ясен Козев. Двамата имат и  дъщеричка, която се роди миналата година. Той също е създател на едни от най-големите хитове на Миро, Рафи, Део и др. певци.

Композиторът има и двама сина от предишния си брак с певицата Йоана Захариева.

След като видя Гери обаче Кадиев не се въздържа и  я попита директно.

„Тук си, за да вземеш мястото ми ли?“, изстреля в ефир актьора. Гери Турийска нито потвърди, нито отхвърли предположението на сина на Катето Евро.

Само че зрителите са на мнение, че дори Александър Кадиев да загуби работата си като водещ в предаването, оправната му майка пак ще го „набута“ някъде, понеже има стабилни връзки.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.