Сбъдва ли се: Страховито пророчество на Нострадамус за Черно море!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sbadva-li-se-strahovito-prorochestvo-na-nostradamus-za-cherno-more/115873 LifeZone.bg
Сбъдва ли се: Страховито пророчество на Нострадамус за Черно море!

Страховито пророчество на Нострадамус за Черно море е на път да се сбъдне

Както е известно, много от предсказанията на Мишел дьо Нострдам, френски астролог, по-известен като Нострадамус, се сбъдват.

„Пророчествата“, известната книга на френския гадател, публикувана преди пет века, е пълна с един куп предсказания, които са се случили.

Някои от тях вече са неоспорим факт. Такава е Френската революция, предвидена от френския гадател. Нострадамус предрича и идването на власт на фашисткия диктатор Адолф Хитлер.

Друго негово предсказание, за съжаление също е факт. И това е хвърлянето на атомни бомби над Япония.

В друго преосмисляне казаното от Нострадамус също се случва. На тази база френският пророк е предсказал и смъртта на английската кралица Елизабет Втора през 2022 година.

Наскоро британските медии публикуваха това пророчество за техния починал монарх. И то е поредното, което се е сбъднало.

Но едно поредно предсказания хвърля в паника и смут тези държави, които граничат с Черно море. Една от тях е България. Според предсказанието на френския феномен Нострадамус „рибата в Черно море ще бъде цялата сварена“.

Дали е съвпадение или не, но нещата се случват по начина, по който е пророкувал френския гадател преди пет века. Защото в последните седмици по бреговете на Черно море, включително и на България, изплува мъртва риба.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.