Селена Гомес се отдаде на...ядене!Фото

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/selena-gomes-se-otdade-nayadenefoto/113239 LifeZone.bg
Селена Гомес се отдаде на...ядене!Фото

Хич не страда от липса на гадже Селена Гомес

Сладураната се е поналяла и не се притеснява да се показва такава. Явно, когато й се хапват някакви гастрономически изкушения, тя си ги позволяла. Без да изпада в ступор и да реве, че е поналяла тук или там.

Та Селена Гомез се пусна твърде натурална, като на снимката акцентира на сочното си дупе. Тя се щракна по бански от морето, като не скрива бухналите си ръчички или бузки, но определено  и така й отива.

Всеки, с ръка на сърцето може да признае, че чаровницата и така си е секси. Вероятно липсата на сериозно гадже никак не я тревожи. Нито се е отразило на физиономията й, която сякаш грее от щастие.

Знаем, че тя изживя с Джъстин Бийбър една гореща любов, като ту се събираха, ту се разделяха и после пак отначало. Докато той не срещна Хейли Болдуин  и я направи своя законна половинка.

Селена преживя тежко това, дълго време ближеше рани, докато превъзмогне болката. И реши да продължи напред, като излизаше с няколко холивудски мачовци, но така и не си хвана сериозно гадже.

Но все пак е успяла да се отърве от страданието и затова е решила да се отдаде на хапване, купони, забава и работа. И засега й се получава.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.