Семейна трагедия: Васил Найденов не отиде на погребението на брат си!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/semeyna-tragediya-vasil-naydenov-ne-otide-na-pogrebenieto-na-brat-si/114610 LifeZone.bg
Семейна трагедия: Васил Найденов не отиде на погребението на брат си!

Естрадната икона Васил Найденов не подържа връзка с роднините си

Певецът има двама братя и една сестра, с които де факто не се познава. Наскоро почина един от братята му, Жорж, но изпълнителят не отишъл на погребението му.Брат му страдал от много заболявания, в последните години дори просел, почти ослепял. Той е по-малък от Васил, но инсулта го вкарал в гроба.

Но любимият изпълнител не отишъл на погребението му, но не от лошо сърце или заради ангажименти. А защото той почти не се познавал с него, както и с другия брат и сестра.

Само със сестра си се видял веднъж, тя му се представила след концерт. Само че двамата така и не се сближили.

Те са деца на баща му от втория му брак. Татко му Михаил Найденов си тръгнал от него и майка му, когато бил едва на годинка.Прави го без да даде обяснения. Майката на певеца се поболява тежко, тя била даровита оперна певица и издъхнала от рак едва на 42.

На практика Васко Кеца е отгледан от баба си, дядо си и лелята по майчина линия. Естрадният ас разказвал, че веднъж, след концерт, към него се приближил възрастен мъж и му казал, че е неговия татко.

„Останах като гръмнат, но нищо не почувствах.Как да е иначе, като той не само ни заряза, ами изобщо не се е интересувал от мен“, споделя любимия изпълнител.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.