Шах и мат! Устатият шеф Ангелов си „ глътна граматиката“ с палава готвачка

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/shah-i-mat-ustatiyat-shef-angelov-si-glatna-gramatikata-s-palava-gotvachka/128001 LifeZone.bg
Шах и мат! Устатият шеф Ангелов си „ глътна граматиката“ с палава готвачка

готвачка

И това време дойде!

Устатият шеф Виктор Ангелов буквално си „глътна граматиката“ с една от най-атрактивните участнички в новия сезон на „Хелс китчън“.

Това се оказа 27-госишнната Валентина. Без никакво притеснение мадамата с розова коса призна, че си изкарва прехраната като участва в розови филми за възрастни.

Денем обаче тя е друга и работи като преводачка в съда в Барселона. Напук на закостенелите представи на мнозинството тя ошашави публиката на кулинарното шоу с признания за това, с какво се занимава.

Шеф Ангелов дълго остана безмълвен от това откровение, дори в безизходица си хвана главата, видяхме на старта на шоуто.

Бизнесът си Валентина стартира в любителска онлайн платформа, но скоро е забелязана от продуценти в п@рноиндустрията. Те я канят, а тя „прегръща“ идеята с ентусиазъм и вече се вихри във филмите за възрастни като професионалистка.

Мъжката част на готвачите, както и от публиката веднага впериха „жадни“ погледи в дамата с палавата професия, но останаха попарени от студен душ. Защото въпреки палавата си професия, Валентина си пада по собствения си пол.

Разкрепостената бургазлийка е сериозно обвързана с дама от Барселона, с която искат да създадат семейство и да имат деца.

Източник: marica.bg, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.