Шокиращи разкрития: И Бионсе се оказа чудовище

Адвокатът на Бионсе се закани да съди предаване

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/shokirashti-razkritiya-i-bionse-se-okaza-chudovishte/144608 LifeZone.bg
Шокиращи разкрития: И Бионсе се оказа чудовище

Адвокатът на Бионсе се закани да съди предаване

Журналистът Ягуар Райт каза в шоуто „Пиърс Морган без цензура“, че Бионсе има повече кръв по ръцете си от П. Диди“. Говори се, че певицата заедно със съпруга си Джей Зи елиминират конкуренти и всички се страхуват от нея.

От момента, в който името на Шон „Диди“ Комбс се появи на първите страници на вестниците в интернет, името на Ягуар Уайт също е доста популярно заради обвиненията, които тя отправя към известни личности в музикалната индустрия. Клипове с нейни твърдения срещу тях се разпространяват в интернет и появата ѝ в предаването на Пиърс Морган не беше чужда.

Неотдавна Пиърс Морган поднесе публично извинение на музикалните звезди Бионсе и Джей-Зи след противоречив епизод на предаването му „Без цензура“

 Извинението дойде, след като един от гостите направи стряскащи твърдения за двойката, които бързо привлякоха вниманието.

Пиърс Морган поднася извинения на Бионсе и Джей-Зи след излъчването на неоснователни обвинения срещу тях в предаването му „Пиърс Морган без цензура“. Спорът възникна, когато Морган интервюира Ягуар Райт, който направи взривоопасни твърдения. Райт нарече Джей-Зи и Бионсе „чудовища“, намеквайки, че те са свързани с множество жертви.

В отговор на правно известие от адвокатите на двойката Морган разглежда въпроса по време на друг епизод. Той признава, че коментарите на Райт са били сериозни и отбелязва, че тя е направила тези твърдения без присъствието на двойката, за да се защити. Той заяви: „Адвокатите им се свързаха с нас, за да кажат, че тези твърдения са „напълно неверни“ и нямат никаква основа, поради което изпълнихме правното искане да ги изрежем от първоначалното интервю.“

Източник: yahoo.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.