Ще се отърве ли България от кризата някога? Отговаря гадателката на Берлускони

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/shte-se-otarve-li-balgariya-ot-krizata-nyakoga-otgovarya-gadatelkata-na-berluskoni/116238 LifeZone.bg
Ще се отърве ли България от кризата някога? Отговаря гадателката на Берлускони

На нас, българите вече ни омръзна да сме все в криза

Докато другите държави, бивши социалистически, отдавна са загърбили кризата. А ние ударихме дъното и сме дори по-назад от много африкански държави. Корупция, кражба, безхаберие, това може да се каже с една дума за така наречения преход, който продължава и до днес.

В тази връзка гадателката Теодора Стефанова, позната като гадателката на бившия и вече покоен италиански премиер Силвио Берлускони, дава отговор на този щекотлив въпрос.

По думите й сегашната коалиция, която ни управлява, ще е устойчива. Но още със старта на следващата 2024 година кризата ще ни връхлети. Месеците януари и февруари ще са доста тежки за народа ни.

Бойко Борисов още не се простил с политическата власт. По думите й той заема важен пост следващата година, а няма да си гледа внуците.

Феноменът предрича, че България влиза в Шенген. Освен това, въпреки нежеланието на народа, приемаме и еврото. Освен това правим и нова конституция, гласят още от нейните прогнози.

„Много скоро ще се седне на масата за преговори и най-после ще чуем думата мир.Но в момента напрежението ескалира. Двамата лидери ще преговарят, а Китай ще бъде важен арбитър на войната между Русия и Украйна“, твърди Теодора Стефанова.  

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.