Ще се трогне ли някой от бившите на Светлана Гущерова от тежката й съдба и да я приюти в дома си?

След броени дни хотелът на морето хлопва кепенците

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/shte-se-trogne-li-nyakoy-ot-bivshite-na-svetlana-gushterova-ot-tezhkata-y-sadba-i-da-ya-priyuti-v-doma-si/142632 LifeZone.bg
Ще се трогне ли някой от бившите на Светлана Гущерова от тежката й съдба и да я приюти в дома си?

След броени дни хотелът на морето хлопва кепенците

Светлана Гущерова не спира да публикува носталгични снимки с морето, с което ще трябва да се сбогува след броени дни. В края на седмицата целия катун се прибира в София, а от понеделник четирите й отрочета започват ясла и детска градина. За момента обаче все още не е ясно къде ще живеят, тъй като, както е известно, са без дом. С приключването на лятото на многодетното семейство ще им се наложи да напуснат хотела, в който живяха през последния месец.

 

Светлана, Християн, четирите им деца и баба Кунка почиваха на аванта в хотел в Обзор. След броени дни обаче почивната станция хлопва кепенци, а многодетното семейство все още няма подсигурено жилище, след като бяха изгонени от последната им квартира (до столичния бул. „България“), след като не успяваха да си плащат наема.

Заради това се наложи семейството да се изнесе от тристайния апартамент, който обитаваха до средата на лятото. Там се блъскаха четирима деца и трима възрастни, тъй като със семейството живее и майката на Светлана – Кунка, която й помага за децата, за да може щерка й да изпълнява съпружеските си задължения в леглото.

 

Плеймейтката дори благодари преди време на майка си, защото именно благодарение на нея може да прави ежедневно секс с мъжа си. Бившата любовница на Гонзо вече е в трескаво търсене на място, на което да живеят като се върнат в София. Надява се някой от бившите й да й подаде ръка в трудния за нея момент, предоставяйки й имот за живеене. Междувременно реши да отговори на слуховете за бебе №5, публикувайки няколко детайлни снимки на слабото си тяло, от които ясно се вижда, че не е бременна, както и че има сериозни проблеми с килограмите. Анорексичното й тяло съвсем очаквано предизвика вълна от негативни и обидни коментари, които в крайна сметка я принудиха да изтрие всички мнения.

 

Припомняме, че преди броени дни бившата плеймейтка публикува загадъчна снимка с мъжа си, на която той я държи нежно за коремчето. Именно този фотос породи съмненията, че са в очакване на петото си дете, което да скрепи брака им. След няколкодневна тишина в Инстаграм, Гущерова публикува серия от снимки на плажа, показващи, че няма никакъв корем. Тя дори позира в предизвикателни пози, за да покаже в колко блестяща форма е. Според последователите й обаче, тялото й далеч не е за завиждане, а дори напротив – за оплакване. Те са категорични, че Светлана страда от сериозно хранително разстройство.

 

„Това не е нормално! Манията да изглеждаш слаба те е разболяла. Явно тялото ти е единственото нещо, над което имаш контрол и затова не спираш да слабееш“, коментира нейна приятелка. Истината е, че не може да се отрече, че Светлана отдавна няма вид на здрав човек.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.