Щерката на Румен Радев-конкуренция на Мара Отварачката!(Преди и сега)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/shterkata-na-rumen-radev-konkurenciya-na-mara-otvarachkatapredi-i-sega/125864 LifeZone.bg
Щерката на Румен Радев-конкуренция на Мара Отварачката!(Преди и сега)

Щерката на Румен Радев изненада с последната си придобивка

Въпреки че го играе независима, с последната си интервенция тя се е доближила до поп фолк певиците. Прави впечатление, че студентката от НТФИЗ си е боцнала устните и бе оприличена на тези на Мара Отварачката, шашнати са фейсбукарите.

И преди Дарина Радева имаше плътни устни, а след като си е сложила хиаулорон, те изглеждат доста големи и още по-масивни.

Не се знае кой е „пуснал тази муха“ у младото момиче, но определено баща й, президента Румен Радев никак не бил доволен от стореното от дъщеря му.

Въпреки това той нямал думата, защото Дарина сами си поела масрафа по интервенцията. Навремето тя отказа да се премести при татко си и мащехата си в резиденция „Бояна“.

А излезе на квартира, като сама си пое разходите по нея. Дарина Радева не искала нейните състуденти да смятат, че в НТАФИЗ влезнала с връзките на тати, а всичко това дължала на самата себе си.

Дарина правила всичко възможно да се покаже като самостоятелна и оправна млада дама, затова взимала смели решения и не искала да я имат за натегачка или мамино детенце.

„Можеше да не се прави на фолкаджийка и да си дупчи устните. Сега прилича едно към едно на Мара Отварачката“, все пак не й простиха за устните в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.