Шуробаджанащина на килограм: Синоптичката Гери Малкоданска се връща със своя рубрика!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/shurobadzhanashtina-na-kilogram-sinoptichkata-geri-malkodanska-se-vrashta-sas-svoya-rubrika/144922 LifeZone.bg
Шуробаджанащина на килограм: Синоптичката Гери Малкоданска се връща със своя рубрика!

И Гери Малкоданска не я свърта в къщи!

Въпреки че си хвана богат мъж, от когото роди, синоптичката иска да се връща на екран. Преди години тя се загаджи с интериорния дизайнер Алекс Ковачев, от когото роди.

Семейството живее в лукс, двойката не спира да обикаля света, но изглежда и това омръзва.Също като Деси Плевнелиева, жената на екс президента Росен Плевнелиев,

Герито също се връща на екран. И няма да показва само времето, а ще има собствена рубрика в сутрешния блок на Нова телевизия.

В нея ще говори как да украсим красиво дома си, какви декорации са подходящи, как да го ремонтираме, все неща около професията на мъжа й. Според слуховете богаташът уредил жена си, като й дал едно рамо.

„Разбира се, мъжът й издейства това. С реклами, с пари. Толкова няма ли по-подходящи хора,  а те имат пари и искат още.

Ама мнозина искат да се уредят със собствено предаване или рубрика, но малцина успяват. И най-вече  тези, които действат с шуробаджанащина на килограм“, недоволстват в медията.

Съвсем скоро Гери Малкоданска ще се вихри отново на екран, но едва ли колегите й ще я посрещнат с „отворени обятия“  преди това.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.