Силвена Роу призна: Отслабвам само по този начин!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/silvena-rou-prizna-otslabvam-samo-po-tozi-nachin/52066 LifeZone.bg
Силвена Роу призна: Отслабвам само по този начин!

Силвена Роу винаги е твърдяла, че е в топ форма

Сега обаче известната кулинарка призна, че все по-трудно отслабвала. Затова се подлагала не само на диета със здравословно хранене, но и до прием на полезни добавки, както и на силови упражнения.Не спирала да се грижи за себе си по всевъзможни начини.

„Открих, че за мен са полезни силовите упражнения, не толкова кардиото. Въпреки че и тях ги използвам“, твърди 56-годишната топ готвачка.

Въпреки всичката грижа, която прави за себе си, не само отвътре, но и отвън тя признава, че й е трудно да поддържа перфектната фигура. След като прилагала какви ли не диети, подходящи за нейната фигура и организъм, стигнала до следния извод. Най-добре й се отразява, за да бъде във форма, движението. Затова всеки ден се стараела да изминава между осем и десет километра. Този бил нейния начин да отслабва и да се чувства в синхрон със себе си.

Отделно Силвена Роу залагала в режима си за слабеене и на йогата. Всичко това го съчетавала с пилатес, за да може ефекта да бъде на сто процента и да работи.

Иначе в професионален план бившето жури от „Мастършеф“ е повече от доволна. Наскоро Силвена Роу имаше професионални ангажименти в Дубай и Швейцария.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.