Силвена Роу разкри тайната за стегнатото се тяло

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/silvena-rou-razkri-taynata-za-stegnatoto-se-tyalo/112520 LifeZone.bg
Силвена Роу разкри тайната за стегнатото се тяло

Силвена Роу е пример за мнозина

Други обаче смятат топ готвачката за маниачка. Защото не се предава  идори на възраст, спазва почти спартански режим. Тя го разкри пред потребителите и те ахнаха от него. На някои им дойде твърде суров и веднага го зачеркнаха. Защото кулинарката и водеща става всяка сутрин, като по часовник, но в пет часа сутринта.

Феновете се чудят кога спи, в колко часа си ляга, за да е така свежа сутрин, че и да тренира.Знаем, че Силвена упорити тренира и във фитнеса, като се показва как вдига тежести и работи със собственото си тяло.

Готвачката обича да подчертава дебело, че не го прави, за да се хареса на мъжете. Нито пък по този начин иска да си хване гадже, а го прави заради собственото си гадже.

„При изследванията се установи, че имам холестерол, хипертония и затова реших да се „взема в ръце“. Бях с около 15-17 килограма по-тежка от сега. Не искам да съм слаба, а да съм в нормата и да се чувствам здрава“, обяснява причината да се поти на упражненията топ готвачката.

Силвена Роу съветва по възможност да си приготвяме домашна храна. Не тази от ресторантите или полуготовата, а направена в къщи.

„Много по-вкусна е, да не говорим че е значително по-полезна“, категорична е майсторката на тиганите.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.