Симона Пейчева забрави богатия си мъж Петко! И се метна в обятията на друг (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/simona-peycheva-zabravi-bogatiya-si-mazh-petko-i-se-metna-v-obyatiyata-na-drug-snimki/142192 LifeZone.bg
Симона Пейчева забрави богатия си мъж Петко! И се метна в обятията на друг (Снимки)

Оправна се оказа гимнастичката Симона Пейчева

Въпреки „постния си вид“, разбирай без силикон, ботокс и още екстри на килограм, с които се славят днешните златотърсачки, тя се оказа истинска мъжемелачка.

И направо разби „конкурентките“ си с това, че знае как да предразположи мачовците. Още разводът й със строителния бос Петко Петков е  съвсем пресен, но тя ни тъжи и не бърши сълзи, а моментално се ориентира към следващия.

Не се знае дали младокът, непознат на широката общественост, няма да се окаже съпруг номер три или само ще е поредната свалка, но определено гъвкавата дама не си губи времето.

Двамата бяха засенчени от папараци в столично кафене, където езикът на тялото ги издаде, че са повече от добри познати или просто приятели.

Не се знае дали младият мъж не е семеен, защото това не попречи на оправната Симона Пейчева да отмъкне вече бившия си съпруг Петко от съпругата му.

А свалката на Симона с новото й гадже тече с пълна сила и вероятността скоро двамата да преминат на по-нов етап във връзката си е повече от очевадна.

Дали това ще се окаже кратка афера или ще прерасне в брак, единствено бъдещето ще покаже. А вероятно и портмонето на новия й…

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.