Скандал: Pussycat Doll били отряд жени на повикване?

Бившата Pussycat Doll Кая Джоунс твърди, че групата всъщност е била параван, за да прикрие мрежа за проституция

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/skandal-pussycat-doll-bili-otryad-zheni-na-povikvane/144099 LifeZone.bg
Скандал: Pussycat Doll били отряд жени на повикване?

Бившата Pussycat Doll Кая Джоунс твърди, че групата всъщност е била параван, за да прикрие мрежа за проституция

Бившата Pussycat Doll Кая Джоунс отново подкрепи твърденията си, че групата всъщност е била кръжок по проституция, след драматичния скандал с Шон Комбс за трафик на хора, който засегна музикалната индустрия.

Джоунс е била в групата, когато тя е създадена през 2003 г. и до септември 2024 г., преди да се откаже с мотива, че „вече не е забавно“ да бъде член, преди да направи бомбастични твърдения, че са били малтретирани от ръководители през 2017 г.

След това 40-годишният мъж удвои твърденията си в социалните медии, като се обърна към X.com, бившия Twitter, за да публикува поредица от драматични туитове, включително в отговор на собственика на платформата Илон Мъск.

„Моята истина. Не съм била в момичешка група“, пише Джоунс в X.com. „Бях в група за проституция. А и се случи да пеем и да сме известни. Докато всички, които ни притежаваха, печелеха по $.“

The Pussycat Dolls бяха една от най-популярните групи в началото на 2000-те години и позволиха на членове като Никол Шерцингер да станат популярни благодарение на хитове като Don't Cha, преди първоначално да се разпаднат през 2010 г.

Източник: marca.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.