Скръб почерни фамилията на Уитни Хюстън

Сиси Хюстън, двукратна носителка на „Грами“ за соул-госпел и майка на Уитни Хюстън, почина на 91 години

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/skrab-pocherni-familiyata-na-uitni-hyustan/144196 LifeZone.bg
Скръб почерни фамилията на Уитни Хюстън

Сиси Хюстън, двукратна носителка на „Грами“ за соул-госпел и майка на Уитни Хюстън, почина на 91 години

Сиси Хюстън е починала в понеделник сутринта в дома си в Ню Джърси, докато е била под хоспис заради болестта на Алцхаймер, както разкрива снаха ѝ Пат Хюстън.

„Сърцата ни са изпълнени с болка и тъга. Загубихме матриархата на нашето семейство“, казва Пат Хюстън в изявление. Тя заяви, че приносът на свекърва ѝ към популярната музика и култура е „несравним“.

„Майка Сиси беше силна и извисяваща се фигура в живота ни. Жена с дълбока вяра и убеждения, която много държеше на семейството, служението и общността. Нейната повече от седем десетилетия кариера в областта на музиката и развлеченията ще остане на преден план в сърцата ни.

„Трогнати сме от щедрата ви подкрепа и любовта ви по време на дълбоката ни скръб. С уважение молим за уединение през този труден период.“

Преди смъртта си Хюстън се радваше на успешна певческа кариера заедно с легенди като Елвис Пресли и Арета Франклин.

Родена като Емили Дринкард в Ню Джърси през 1933 г., Хюстън е най-малката от осем деца. Започва да пее още в ранна възраст в църквата. Тя е само на пет години, когато заедно с трима братя и сестри основават Drinkard Singers - госпъл група, която просъществува 30 години, като се изявява на една сцена с Махалия Джаксън и издава албума „A Joyful Noise“ през 1959 г.

Източник: thisdaylive.com

1 Коментара

🔑 Ticket- Transaction NoUZ29. ASSURE =>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=100e6f72e1ea54b994452e3d9956de65& 🔑

1 week before

u7kll1

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.