Сладката Мег Райън се съсипа от пластики!Не прилича на себе си (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sladkata-meg-rayan-se-sasipa-ot-plastikine-prilicha-na-sebe-si-snimki/117277 LifeZone.bg
Сладката Мег Райън се съсипа от пластики!Не прилича на себе си (Снимки)

От сладката Мег Райън не е останало нищо

61-годишната актриса се съсипа от постоянните пластични операции. Актрисата, която не е искала да стане такава, сложи Холивуд в краката си.

Тя изживя своята приказка наяве. Изигра най-добрите роли, работи с най-даровитите режисьори. Известност, слава, грандиозни хонорари, тълпа от ухажори, армия от фенове. Но даровитата звезда твърде много се страхуваше от…старостта.

И за да запази младостта си не спираше да ляга под ножа. За още и още интервенции по себе си. Оперира носа си, скулите, разстоянието между веждите, направи си лифтинг и какви ли още не чудесии. И то дори когато беше още много млада.

Сега вече никой не й предлага роли във филми. Нито блести на червения килим, заради вина в известна степен бе пристрастяването й към пластичната хирургия.

Сладката и изтънчена на вид Мег Райън придоби, след операциите, грубо, почти изкривено лице с видимо клоунски черти. Благодарение на любовта си към корекциите.

Но пък феновете въпреки всичко не са се отказали от нея, спомняйки си за предишната Мег. Наскоро обаче папараци я засякоха по улиците на Ню Йорк.

Въпреки операциите си, които не я подмладиха, Мег Райън е запазила чаровната си усмивка и младежката походка.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.