Сладки сънища, Мати! Колегите от „Приятели“ изпратиха незабравимия Чандлър с последно сбогом

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sladki-sanishta-mati-kolegite-ot-priyateli-izpratiha-nezabravimiya-chandlar-s-posledno-sbogom/120253 LifeZone.bg
Сладки сънища, Мати! Колегите от „Приятели“ изпратиха незабравимия Чандлър с последно сбогом

Последно сбогом си взеха колеги и приятели с незабравимия Матю Пери

Погребението се състоя на съвсем компактна церемония, на която присъстваха отбрани хора, само 20-на на брой хора. Актьорът Матю Пери бе погребан в мемориалния парк в Лос Анджелис.

Същият се намира в близост до местото,където бе заснет известната поредица „Приятели“.Образът на Чандлър Бинг бе сред най-любимите от световно известната поредица на 90-те години.54-годишният актьор бе погребан в петък.

Последно „сбогом“ с него си взе семейството и колеги от хитовата поредица „Приятели“.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър казаха топли думи за „приятеля си“ и му пожелаха „Сладки сънища, Матю“.

Холивудската звезда бе открит мъртъв във ваната в къщата си, на 28 октомври.Причините за смъртта на актьора се изяснява и ще бъде оповестена след аутопсията и токсилогичните изследвания.

Кончината на екранния Чандлър настъпи година след излизането на автобиографичната му книга „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“.

В нея той описва дългогодишната си битка с пристрастяването към алкохола и дрогата.Матю е бил трезвен последните 18 месеца от живота си.

Той бил посветил живота си да помага на други хора със зависимости. Затова в петък бе създадена фондация на негово име, която да помага именно на такива хора.

Близки до звездата споделят, че той жадувал за съпруга и деца, тъй като поредицата от неуспешни връзки го направили „тъжен и самотен“.

Източник: Една.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.