Слънчаса ли или любовта му изпи акъла: Виж какви ги ръси Асен Блатечки от екрана!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/slanchasa-li-ili-lyubovta-mu-izpi-akala-vizh-kakvi-gi-rasi-asen-blatechki-ot-ekrana/137096 LifeZone.bg
Слънчаса ли или любовта му  изпи акъла: Виж какви ги ръси Асен Блатечки от екрана!

Асен Блатечки е щастлив в любовта

Това „лошото момче на киното“ призна дори в ефир. След двете жени, които му родиха деца, на 51 актьора най-после намери любовта.

В лицето на финансистката Елеонора Янакиева. Жената, за която казва Блатечки, го е кротнала по такъв начин, че той вече не мисли да палува.

Но изглежда любовта му е повлияла и в тази насока, за която казват възрастните хора, че  „чавка му изпи акъла“.

Защото Асен Блатечки изръси нещо от екрана, след което мнозина от нашите сънародници буквално зинаха от изненада.

Мачото „застреля“ зрителите, като заяви, че сега българите живеели в пъти по-добре от 90-те години.

„Това е истината. Ама трудно ще я разберем, като живеем тука. Но само да излезем в Европа ще се уверим, че живеем много по-добре от преди години“, заяви Асен Блатечки.

А думите му предизвикаха взрив от недоволство и мнозина заподозряха, че вероятно любимия им актьор нещо е слънчасал.

„Широко му е около врата на него, защото откъде ли не взима пари. Ама да види как живее обикновения българин, с тези непосилни сметки, с тези цени по магазините, да се приземи малко. И тогава да види какви ги е плещил“, изригнаха хората в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.