Слави Трифонов прежали Невена и Венко: Бързо им намери заместник!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/slavi-trifonov-prezhali-nevena-i-venko-barzo-im-nameri-zamestnik/135042 LifeZone.bg
Слави Трифонов прежали Невена и Венко: Бързо им намери заместник!

Няма шест-пет и Невена Цонева и Венелин Венков само може да съжаляват

Слави Трифонов бързо им намери заместник. Говори се, че Дългия не прощавал предателството, но изключително добре се грижил за хората си.

Само че певицата Невена Цонева и съпругът й Венелин Венков, барабанист в Ку-ку бенд обявиха, че напускат шефа си и телевизията, заради „деспотичния характер на Слави“.

А Невена обясни, че има и собствен канал в Тубата, където се занимава с разчитане на аурата, която имала важни роли в човешкия живот. Звездното семейство обяви още в профила си, че се заемат с нови проекти, които се надяват да им донесат не само парични постъпления, но и любовта на публиката.

Слави Трифонов обаче дълго не „близа рани“ и не страда, че двойката го напусна. Въпреки че решението на семейството било от днес за утре и поставило колегите им в доста конфузна ситуация. Реално те могли да се оправят без вокалистка, защото има и други певци, но без барабанист работата била доста инфарктна.

Намирането на такъв музикант се оказала доста трудна задача. Но екипът на Слави Трифонов се справил, намерил заместник на Венко и той вече провеждал репетиции с бенда.

Пръст в ситуацията имал дясната ръка на Слави-Евгени Димитров-Маестрото.Той се спрял на барабаниста Николай Тошев ,част от „Лъки бенд“. Ники никак не се поколебал да подмени оркестъра си, който свирил по сватби, кръщенки и други частни събития, със славата на Ку-ку бенд.

Източник: Блиц, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.