Слави Трифонов унижи Невена Цонева! Но тя не му остана длъжна

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/slavi-trifonov-unizhi-nevena-coneva-no-tya-ne-mu-ostana-dlazhna/133044 LifeZone.bg
Слави Трифонов унижи Невена Цонева! Но тя не му остана длъжна

Като бомба обиколи вестта, че Невена Цонева и Венелин Венков напускат Слави и Ку-ку бенд

Това предизвика взрив от емоции в социалната мрежа.Заради което Дългия побърза да обясни в пост за промяната, като пожелава на двамата си подчинени „светъл творчески път“ в бъдеще.

Стана ясно обаче, че Невена Цонева първа е пожелала да се отделят от екипа на Слави Трифонов, заради деспотичния му характер.

Венелин Венков не бил първи, който поискал да се случи тази промяна. Но като любещ мъж той послушал жена си и решил да докаже, че тя е по-важна за него от всичко останало.

Това, разбира се, моментално взривило Слави Трифонов. В годините той е доказал, че изобщо не обича хората, които го напускат и ги нарича с презрение „предатели“.

Заради което в поста си Дългия не пропусна да натърти „истината“ за Невена Цонева, с която да я уязви. В него гологлавият шоумен подчерта, че Невена Цонева е продукт на неговото предаване, като преди това й тръгна славата от участието й в „Мюзик айдъл“.

И уж е певица, но всички я познават като беквокалистка в неговия бенд.

Казаното от Слави Трифонов не се е понравило на музикалното семейство, защото то омаловажава таланта на Невена.

Заради което половинката на Венелин Венков написа, че светлите великденски празници ще прекарат в Лондон, при приятели. Но скоро се връщат и  се заемат с нови проекти, с които ще зарадват феновете си.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.