След дъжд качулка: Или защо Диона скочи на Кали?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sled-dazhd-kachulka-ili-zashto-diona-skochi-na-kali/110705 LifeZone.bg
След дъжд качулка: Или защо Диона скочи на Кали?

Диона реши да насочи прожекторите към себе си

Диона, която е от лейбъла на Галин, не успя да достигне това, към което всяка певица от бранша драпа-„да стане голема звезда“.

И реши по друг начин да накара феновете й да повтарят нейното име. Тя реши да „претопли стара манджа“, като припомни скандала между Кали и Глория. Само че при тази ситуация хората казват, „след дъжд качулка“. Защото спорът се случи преди няколко месеца. Тогава Кали се изцепи, че Глория няма големи хитове, затова не я счита за голяма звезда.

„Коя точно си ти, Кали? И защо ръсиш, по адрес на Глория, подобни безумия. Тя е кралицата в поп фолка, тя е основоположничката на жанра.Тя има най-скъпите видеа, нейните песни са повече от брилянтни. Самата тя е винаги стилна и изискана, повече от кралска особа. Глория определя посоката на поп фолка.Жалко, че досега не си го разбрала или не искаш да го проумееш“, нахвърли се Диона на Кали, в мрежата.

Потребителите на нета обаче не ръкопляскаха на „напъните“ на Диона да блесне,  а я взеха на подбив. И заподозряха, че се мазни на Глория. Вероятно с цел тя да я забележи и дано стане ракетоносител, за да прехвърли малко слава към Диончето.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.