След „Игри на волята“: Благомир Мастагаров пропищя от неприлични предложения!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sled-igri-na-volyata-blagomir-mastagarov-propishtya-ot-neprilichni-predlozheniya/131058 LifeZone.bg
След „Игри на волята“: Благомир Мастагаров пропищя от неприлични предложения!

Благомир Мастагаров стана известен покрай участието си в „Игри на волята“

Иначе българският Кен е модел, но преди това е бил и футболист. Още обича футбола и е категоричен, че спорта го е научил и му е дал много.

Иначе поддържа фигурата си не само със спорт, но и с това, че внимава какво яде. В диетата си се отказал от газираното, сладкото и внимава с протеините.

Благомир категорично отрече, че по време на снимките зашоуто за издръжливост е имал любовна афера с бръмчалката Денислава Велкова. Понеже тя не била „неговия тип жена“.

А в свое интервю помоли дамите да не го налазват толкова агресивно. Заради славата му, която се увеличила двойно след участието му в „Игри на волята“, той нямал мира от жените. Те го „обстрелвали“ с доста пикантни покани, дори му изпращали доста вулгарни снимки и послания.

И изненадано призна, че дори майки предлагали момичетата си за негови гаджета, а наскоро получила и подобно предложение от една баба за нейната внучка.

Благомир Мастагаров заяви, че към него предложенията валяли, но  той все още нямал жена до себе си.

„Не съм почитател на мимолетните свалки, нито за с@кс за една нощ. Търся идеалната за мен половинка. Затова моля жените да не ми изпращат предложения“, заяви чаровникът.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.