След Любо Захаринов: И Галена прецака Анелия!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sled-lyubo-zaharinov-i-galena-precaka-aneliya/137010 LifeZone.bg
След Любо Захаринов: И Галена прецака Анелия!

Те никога те са били приятелки, но не и врагини

Между Анелия и Галена не е имало война, нито размяна на пиперливи думи. Но както Любомир Захаринов прецака Анелия, която бе луда от любов по него, така и Галена стори същото, без да иска.

Въпреки че положението е повече конфузно, отколкото скандално, има и добра новина. И тя е, че кавгата между двете звездни поп фолк диви не е замесен мъж.

Нито любовчията Любо Захаринов е хвърлил око на Галена, нито мъжът на Галена-Галин Вафлата е мачкал чаршафите с Анелия.

Причината са новите песни, които едни от най-хитовите чалга диви изкараха почти по едно и също време.

Проблемът е, че видеата и на двете песни са заснети на едно и също място.Ситуацията е доста инфарктна. Не се знае коя първа е изкарала снимките, но вероятността това да е Галена е огромна.

Предположението е в нейна полза, защото Галена отдавна работи върху новия си албум и вече изкара десет нови песни.

Песента й „Жалко“ за отрицателно време събра милиони гледания и бе пусната първа в мрежата. За да не кажат, че я копирала, малко по-късно и Анелия пусна своето парче „Съжалявам“. А мнението на експертите е, че жестоко се е прецакала, добрият вариант бе да изчака ден-два.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.