След развода: Нели от „Търси се“ съвсем се разгони!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sled-razvoda-neli-ot-tarsi-se-savsem-se-razgoni/139574 LifeZone.bg
След развода: Нели от „Търси се“ съвсем се разгони!

Нели от „Търси се“ дълго страда заради проваления си брак

Нели Хаджийска или по-известна като Нели от „Търси“ се, имаше дългогодишен брак с Данаил, в когото се кълнеше. Но той се оказа обикновен женкар, който хукна след по-млада жена и заряза съпруга и двама сина.

Въпреки че изпадна в дупка, пищната водеща се взела в ръце с помощта на психолози и специалисти, които я убедили, че просто е хвърлила цялата си любов  и доверие на обикновен фустогонец.

Блондинката разбрала, че не бива да се поддава на депресията заради двамата си сина и заради себе си. В момента тя е на море с момчетата, но като жадна лъвица за мъже не спира да флиртува и да търси подходящия.

Разбира се, тя обръща внимание и на синовете си, но очите й са широко отворени за всеки що-годе готин мъжага.

Водещата флиртувала с чисто женски похвати-отмятане на косата, лъстиви погледи, облизване на устните, щом видела обекта на желанията й.

А и на плажа винаги ходела със супер скъпарски дрехи, като една от роклите й на Долче и Габана за седем стотака. Тя не тръгвала и без да се гримира, както и с огромни обеци, които се забелязвали отдалеч.

„От жегата ли, от самосъжаление ли, че толкова години е била вярна на коцкар, ама Нели съвсем се е разгонила. Дори в мрежата се пуска доста предизвикателна и секси“, коментират източници.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.