След триумфа в „Капките“: Иво Аръков се пробва в музиката

Актьорът пуска сингъла си до дни

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sled-triumfa-v-kapkite-ivo-arakov-se-probva-v-muzikata/134241 LifeZone.bg
След триумфа в „Капките“: Иво Аръков се пробва в музиката

Актьорът пуска сингъла си до дни

Иво Аръков готви ново предизвикателство на феновете си. Той ще издаде дебютен албум. Има влечение към музиката от дете и това е една несбъдната мечта. Заради ролите в киното музиката до този момент е била на заден план.

След участието си в „Като две капки вода“ Иво е твърдо е решен, че иска да пее. Смята, че участието му го е подготвило за нещо ново.

 Голямата борба бе за финалите и сребърния медал, а там  влезе един участник, който беше аутсайдер в предаването. Това е Иво Аръков. В началото той редовно заемаше дъното на класацията, а накрая се класира като сигурен финалист.

Талантливият и амбициозен актьор започна представянето си в шоуто много неубедително. Образите на Питбул, Кичка Бодурова, Наско от „Б.Т.Р.”, Джордж Майкъл и Енрике Иглесиас, които направи в първите 5 епизода този сезон, му донесоха толкова малко точки, че всички вече го бяха отписали като сериозен претендент за финала.

Изведнъж обаче като че ли стана чудо и актьорът се отлепи от дъното толкова рядко, че само в рамките на двете последни седмици успя да стигне третото място в общото класиране. Първо дойде блестящата му имитация на Елвис Пресли, а след това – на Дуа Липа. И двете изпълнения се отличаваха толкова рязко на фона на останалите участници, че ако не беше блестящият Владо Зомбори, който е недостижим този сезон, Иво със сигурност щеше да заеме първото място във въпросните два понеделник.

Източник:telegraph.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.