Сменя ли Жоро Игнатов от „Съдебен спор“ професията?( Показа и имението си-снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/smenya-li-zhoro-ignatov-ot-sadeben-spor-profesiyata-pokaza-i-imenieto-si-snimki/137769 LifeZone.bg
Сменя ли Жоро Игнатов от „Съдебен спор“ професията?( Показа и имението си-снимки)

Жоро Игнатов от „Съдебен спор“ е един от телевизионните любимци

Колоритният и саркастичен адвокат е и едновременно режисьор, и репортер в единственото юридическо предаване по Нова тв.

Заради работата си, Жоро Игнатов винаги попада в скандални и стресови ситуации, често става и жертва на насилие.

Освен че разрешава заплетени казуси и се рови в „мръсното бельо“ на хората, Жоро Игнатов показва една достойна гражданска позиция и морал, които вече днес трудно се срещат.

Мрежата избухва в аплодисменти тогава, когато той публикува преди време кратък пост в мрежата, с което показа, че не би искал повече да бъде обезпокояван от такива хора.

„Никога не бих рекламирал лихварство и хазарт, дори да ме посипят със златен прашец. Принципите ми са по-ценни“, написа тогава в личния си профил Жоро Игнатов.

А наскоро Игнатов показа и лукса, в който живее  и който сам си е постигнал. Адвокатът и репортер притежава триетажна къща в Суходол, с умопомрачителна градина, за която се грижи сам. Там Горо Игнатов си почива след изнурителния делник.

На цветарските му умения биха завидели и корифеи в градинарството, хвалят го в нета. И подхвърлят, че някой ден, ако пожелае,  може да си смени и професията.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.