Софи Маринова и Преслава дивеят в Дубай!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sofi-marinova-i-preslava-diveyat-v-dubay/53123 LifeZone.bg
Софи Маринова и Преслава дивеят в Дубай!

Преслава и Софи Маринова си подариха ваканция в Дубай

Двете са неразделни и обичат да почиват и купонясват заедно. Сега направиха същото, като не спират да дивеят в далечен Дубай.

Двете топ певици на „Пайнер“ си прекарват повече от чудесно в меката на удоволствията. Наред с обикалянето по молове и лъскави бутици, двете се барнаха като арабски принцеси.

Напук на това какво „ще си помислят хората“, чуждоземните одежди им пасват идеално. Като ин и ян, двете се бяха барнали в черно и бяло.

Фолкаджийките се забавляват с цялото си сърце  и дори стъпиха в пустинята.Кадрите им бяха гарнирани в типичния за двете поп фолк диви чувство за хумор и по всичко си личеше, че приятелките се забавляват от сърце. Мъжко присъствие не се забеляза на снимките, а мнозина техни фенове заподозряха ,че родните поп фолк диви са на една незабравима екскурзия, чисто по женски.

Като върхът на удоволствието двете певици си подариха и сафари в пустинята.Като повечето чужденци, Софи и Преслава побързаха да се развихрят из златните пясъци. А ромския славей дори се щракна как доволно дърпа от наргилето.

Въпреки твърдението, че в поп фолка приятелство няма, а само конкуренция, Преслава и Софка разбиват статуквото. Двете не само си прекарват добре заедно, но не спират да се показват и  да демонстрират приятелството си.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.